divendres, 21 d’octubre del 2016

DINAMITZACIÓ DE BIBLIOTECA - ATENCIÓ! DEURES ESPECIALS!


Tenim una novetat aquesta setmana.

Suposo que haureu vist que els alumnes han arribat avui a casa sense la carpeta de biblioteca. No és un error! No s'han despistat! Tot està sota control! :)

Avui no hem pogut corregir els deures perquè avui a la biblioteca hem fet DINAMITZACIÓ DE LA BIBLIOTECA i no teníem temps de fer totes dues coses.

Què vol dir DINAMITZACIÓ DE LA BIBLIOTECA? Doncs un cop al mes farem una activitat a la biblio que ens servirà per conèixer més i millor totes les opcions de llibres i les varietats de tipologies de textos que hi podem trobar. L'objectiu final és fomentar el gust per la lectura.

Aquesta setmana hem descobert la secció de la biblio on tenim els llibres de POESIA. I cadascú n'ha escollit un.

Quina és la feina d'aquesta setmana? Doncs hauran de triar un poema del seu llibre (o un fragment si veieu que són molt llargs) i el proper divendres l'hauran de llegir davant la classe.

Molts dels llibres són amb lletra d'imprempta, per tant, necessitaran una mica de la vostra ajuda per preparar-lo. No caldrà que se'l sàpiguen de memòria (o sí, depèn de cadascú), però que se'l coneguin molt bé per tal que la lectura sigui fluïda i fins i tot entonada.

Ànims, rapsodes!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Abans de ser publicat,
el teu comentari serà revisat.
Rodolí! :)