dijous, 3 de març del 2016

VISITA AL COSMOCAIXA

La nostra visita al CosmoCaixa ha estat tota una experiència!

Hem vist, escoltat, tocat, olorat i sentit tantes coses que no sabem ni per on començar.

Bé, anirem per ordre cronològic.

En arribar al museu hem esmorzat i un cop teníem la panxa plena, hem anat a visitar el Bosc Inundat. És un tros de bosc amazònic dins el museu. Amb les seves plantes, la seva humitat i temperatura, els seus peixos, rèptils, insectes... fins i tot hi ha moments que hi plou!

Després hem fet una primera visita a la Sala de la Matèria. Aquesta sala té diverses parts i hem començat per la part de la matèria viva. Hi hem pogut veure l'evolució dels peixos cap als rèptils, molts tipus de llavors, d'insectes, animals que semblaven plantes, etc.

Després de voltar i deixar-nos sorprendre per taaaantes coses curioses, hem anat a fer el taller del Calaix de Sons. La científic que hi havia allà, a través de diversos experiments i comprovacions, ens ha ensenyat com es produeix el so, com s'amplifica, com es desplaça i com es transmet. Hem pogut sentir i veure les vibracions del so i hem fet sonar instruments.

Els experiments ens han obert la gana així que hem fet un pic-nic. I amb la panxa satisfeta hem tornat a la Sala de la Matèria. Aquest cop a la part de la matèria inerta. Hi havia molts experiments que explicaven les principals lleis de la natura sobre ones, forces, òptica, energia, rotació, fluïds, determinisme i caos... Ens han entusiasmat moltíssim els experiments!


1 comentari:

Abans de ser publicat,
el teu comentari serà revisat.
Rodolí! :)