dimarts, 9 de febrer del 2016

PROJECTE - L'ANTIGA ROMA

Com ja molt bé sabeu, aquest trimestre hem iniciat un projecte sobre ELS ROMANS i hi estem molt engrescades i engrescats!

La Laura i la Maria, seguint els nostres consells sobre si anar de vacances a un poble o a una ciutat, van decidir anar a Tarragona de vacances. I allà es van trobar uns edificis estranys, vells, en runes... I un guia els va explicar que a Tarragona, bé, millor dit, que a TARRACO, fa més de 2000 anys, hi van viure els romans!




Els romans?!?!?!?! Més de 2000 anys!?!?!?!?! I encara hi ha restes a Tarragona del seu pas per allà!!!!!!

Caram... Un tema molt interessant i desconegut...

De sobte, molts dubtes van venir als nostres caps: els romans quin idioma parlaven? Tenien hospitals? Anaven a l'escola? Com construïen els edificis? Per què els agradava tant lluitar i volien conquerir el món? Portaven roba elegant? Jugaven amb nines?...

Estava clar que ens calia investigar!

I això hem començat a fer.

De moment, alguns alumnes hem portat llibres i objectes que teníem per casa sobre els romans. Uns altres hem preguntat a casa si en sabien alguna cosa.

Ara ens cal anar per feina. Ens repartirem els diferents temes i investigarem per grups. Quan ja sapiguem molt sobre el nostre tema, explicarem als companys què hem descobert. I ja ho compartirem amb vosaltres!

En aquesta pàgina tenim molta informació recollida. Podeu anar fent una ullada.

https://sites.google.com/site/elsromansacicleinicial/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Abans de ser publicat,
el teu comentari serà revisat.
Rodolí! :)