dissabte, 6 de desembre del 2014

AJUDEM A LA MARIA AMB ELS RISCOS LABORALS.

La Maria, que és mestra de cicle inicial, de música i també la coordinadora de riscos laborals; ens ha demanat ajuda al cicle inicial. Es veu que ha de preparar un simulacre d'incendi, i com és nova no sap com s'ha de fer.
Hem decidit ajudar-la. I el primer que vam fer va ser explicar-li coses com: que havíem de saber quants alumnes hi ha a l'escola, que ens hem de col·locar a la pista, que hem de fer servir el recorregut més curt per arribar al punt de reunió...
Hem començat a fer les tasques.
Vam fer una feina els de 1r de preguntar classe per classe quants alumnes hi ha. Després els de 2n han sumat per cicle i el total de nens. Han fet un quadre per donar-li a la Maria i que ho tigui recollit.
També vam veure un mapa d'Olesa en el Google Maps i li vam haver d'explicar on era l'escola i on era la plaça de la Vila (lloc on sortim quan hi ha un simulacre). Vam sortir a la plaça i amb un mapa ens vam orientar. Després per grups vam haver de buscar preguntes interessant (relacionades amb les matemàtiques) que podríem trobar a la plaça. Aquí us deixem unes imatges de les feines que fem .









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Abans de ser publicat,
el teu comentari serà revisat.
Rodolí! :)